ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΥΠΑΡΑΚΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανακοινώσεις που αφορούν στο χωριό και τους κατοίκους του.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΥΠΑΡΑΚΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό vangelisk » 09 Αύγ 2023, 07:51

Την απόφαση της να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη ανακοίνωσε η συγχωριανή μας Γεωργία Νικ. Γυπαράκη.

Όπως λέει η ίδια, «πιστεύω στη δύναμη του ενεργού πολίτη. Στην αδυναμία του παλιού συστήματος. Θέλω να το αλλάξουμε μαζί» και θέτει τον εαυτό της σε αυτήν την προσπάθεια. Και παρουσιάζει το βιογραφικό της:

«Εργάζομαι ως ελεγκτής δημοσίων δαπανών στο Ελεγκτικό Συνέδριο, υπηρεσία Επιτρόπου Ρεθύμνου.
Είμαι κάτοχος δύο ανωτάτων πτυχίων από δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα: Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Σερρών και αριστούχος της Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τελειόφοιτη επίσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πολιτικό Σύστημα και δημόσιες πολιτικές» του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών.

Διορίστηκα στο δημόσιο με τον πρώτο γραπτό ΑΣΕΠ Διαγωνισμό (Απρίλιος 1995) όπου πρώτευσα στο Νομό Ρεθύμνου και κατέλαβα θέση εργασίας στο Ταμείο Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Τ.Α.Ξ.Υ) από το 1996 έως και το 2008.

Η επαγγελματική ενασχόληση μου με τη δημοσιογραφία από την πρώτη μέρα της αποφοίτησης μου από το Λύκειο (εφημ. Ρεθεμνιώτικα Νέα) και μετά τις σπουδές μου (εφημ. Κρητική Επιθεώρηση, Ράδιο ΕΝΑ, υπεύθυνη έκδοσης περιοδικού ΕΠΟΧΕΣ) μου έδωσε τη δυνατότητα να καταγράφω την καθημερινότητα του Ρεθεμνιώτη πολίτη με τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες της δημόσιας διοίκησης.

Είμαι μητέρα μιας κόρης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σαιτούρες.

Η καταγωγή της μητέρας μου είναι από τα Μυριοκέφαλα, το γένος Τζουγανάκη.

Είμαι μέλος του Ορειβατικού συλλόγου Ρεθύμνου με ορεινές αναβάσεις εντός και εκτός χώρας σε μεγάλα υψόμετρα ( κορυφή Ολύμπου Μύτικας, Ιουλιανές Άλπεις -Σλοβενία κ.α.)

Επίσης μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, τρέχω σε μεγάλες αποστάσεις, ημιμαραθωνίους.

Είμαι εθελόντρια αιμοδότης από νεαρή ηλικία και εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο δωρεάς Οργάνων επίσης.

Καλλιέργησα δεξιότητες πιστεύοντας στην αξία της δουλειάς με μέθοδο, συνέπεια και πάθος.

Πως το δρόμο μας τον φτιάχνουμε εμείς.

Δεν υπήρξα μέλος πολιτικού κόμματος. Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφια σε εκλογές.

Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως λέω τα πράγματα με το όνομα τους, δεν με ενδιαφέρει το κόστος, προτάσσω την καθαρή συνείδηση, την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλεια.

Πιστεύω στη δύναμη του ενεργού πολίτη. Στην αδυναμία του παλιού συστήματος. Θέλω να το αλλάξουμε μαζί.

Θα χαρώ όσοι με έχετε γνωρίσει και ξέρετε πως είναι έτσι,να γίνετε πρεσβευτές της προσπάθειας μου. Να με βοηθήσετε να σας εκπροσωπήσω στην Περιφέρεια Κρήτης, συστήνοντας με και σε αυτούς που δεν με ξέρουν».
vangelisk
 
Δημοσιεύσεις: 602
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007, 12:26
Τοποθεσία: Ρέθυμνο

Επιστροφή στο Νέα του χωριού

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron