ΧΥΛΟΣ (ΑΠΟ ΚΟΛΥΒΑ)

Γεύση παράδοσης και άρωμα παλιών χρόνων.

ΧΥΛΟΣ (ΑΠΟ ΚΟΛΥΒΑ)

Δημοσίευσηαπό vangelisk » 22 Ιαν 2008, 21:34

Για την συνταγή αυτή χρειάζεστε:

Ζεστό ζουμί από το σιτάρι που βράσατε για να φτιάξετε κόλλυβα
Ζάχαρη
Σταφίδες
Σπόρους από ρόγδια
Κανέλα κοπανισμένη
Στραγάλι αλεσμένο

Σε ένα δοχείο ανακατεύουμε το ζουμί από το βρασμένο σιτάρι με τα παραπάνω υλικά.

Ο χυλός σερβίρεται ζεστός σαν ρόφημα.
vangelisk
 
Δημοσιεύσεις: 611
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007, 12:26
Τοποθεσία: Ρέθυμνο

Επιστροφή στο Συνταγές της γιαγιάς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες

cron